Deggler

Na de corona virus zal de wereld voor recruiters en recruiting firma’s er heel anders uit zien.

Bekende klanten zullen reorganiseren en bestaande kleinere opdrachtgevers zullen een grote vraag hebben naar nieuwe talenten om de snelle groei op te vangen.

Daar zullen we als specialisten op in moeten spelen of we zijn snel van de markt verdwenen. Dat is hard maar het is belangrijk om realistisch te zijn en zo snel mogelijk de bakens te verzetten en actie te nemen.

Het is zaak zo snel mogelijk nieuwe vaardigheden aan te leren, bestaande procedures te verbeteren en nieuwe technieken onder de knie te krijgen,

Wij willen jullie als collega’s helpen om dit zo snel mogelijk te doen en recruiting 2020 in te zetten als de nieuwe succes factor in je business.

Werk aan je databases, bel je klanten en je kandidaten en luister naar ze.
Leg alles vast voor de validatie voor de volgende stappen en vergeet niet:

De markt heeft altijd gelijk!

Zet nieuwe technieken in om nog sneller te reageren en probeer de coördinerende factor te zijn in de keten. Zoek vraag aan collega’s en ook aan andere bedrijven wat er aan procedures verbeterd kan worden.Stel je open voor input en doe er je voordeel mee.

ATS
Matching
Mailsystemen
Marktoriëntatie
Voeding voor je informatie systeem 24/7
Automatische koppelingen naar Sociale media

ATS Systeem
Er zijn diverse leveranciers van ATS systemen kijk eerst bij die je gebruikt of er een volgende versie van is of komt. Kijk anders welke ATS systemen je klanten gebruiken zodat er een naadloze koppeling ontstaat. Vergeet niet dat ook deze klanten in een totaal veranderende wereld bewegen dus beweeg mee.

Kader
Bouw een referentie kader op, wordt lid van gebruikersgroepen en deskundigen fora op bijvoorbeeld Facebook en Linkedin, daar waar jij je thuis voelt. Reageer daar op punten die bij je passen en laat zien waar je specialiteit en je passie liggen. Dat trekt de juiste mensen aan.

Numbers
Even wat getallen; Facebook tot 500 contacten gratis, Linkedin 10.000, WordPress kan heel veel met toevoegingen van gratis plusgins om te groeien, LaPosta 2000 relaties en 12000 nieuwsbrieven per maand, buffer 3 sociaal media accounts gratis informatie sturen per keer. Bedenk dat een 1000 klanten een beetje veel is maar 100 zou wel lekker zijn. Dit maal de jaar opbrengst per klant is je jaaromzet.

Maak hier op een nette manier gebruik van en ze willen je allemaal graag gratis helpen om het tot een succes te maken. En domme vragen bestaan niet, domme antwoorden wel. Het kwam vaak voor dat ik de mogelijkheden niet snapte van een app of van een dienst. Dus op naar YouTube probleem of productnaam intoetsen en gewoon naar de uitleg kijken en spelenderwijs slimmer worden.

Conversie, dus het bereik van de juiste klant, is circa 2 %. Conversie bij de klanten die zich reeds hebben aangemeld 43% !

We hebben de eerste stappen gegeven hoe je een en ander kan gaan invullen, Ja we eten dat het een hoop werk is maar de resultaten zullen er snel zijn.

Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning dan hebben wij de oplossingen.

E.

Translate »
%d bloggers liken dit: