Ambassador Programma

Deggler Ambassador programma:

Wil jij jouw klanten adviseren over het gebruik van Deggler Recruiter Marketing en contact leggen tussen ons en de eindklant? Of wil je Deggler integraal aanbieden als onderdeel van jouw dienstverlening? Het Ambassador programma van Deggler biedt deze mogelijkheden en combineert dit met ondersteuning voor een succesvolle samenwerking.

Voor affiliate partners
Actief met training,
Werken aan opleiding en
support per jaar.

Wil je samenwerken en kan je vanuit je kennis en bedrijf een functie vervullen voor de members laat dat dan weten.

Je kan ook je eigen pakket aanbieden als het complementair is aan het aanbod van Deggler. We denken aan trainingen, software, doelgroepmarketing en product aanbiedingen. Voorwaarde is dat het de werksituatie van de professionele recruiter kan verbeteren, dat is onze missie.

Voordelen van het Ambassador programma van Deggler

Het partnerprogramma is speciaal voor internet-, training en consultant bureaus en andere professionals in marketing & sales. Jouw klanten online succesvol maken? Wij helpen je daar graag bij!

In het kort zijn dit de belangrijkste voordelen:

  • creëer snel nieuwe verkoopkansen voor jouw klanten;
  • krijg commissie voor elke klant die je aandraagt; of
  • krijg inkoopvoordeel bij afname van meerdere licenties; en
  • verdeel je licenties onder jouw klanten tegen tarieven die je zelf bepaalt;
  • krijg nieuwe leads aangereikt voor jouw bedrijf;
  • verhoog gemakkelijk het marketing en sales rendement van jouw klanten.

We kennen twee verschillende soorten partnerships, afhankelijk van jouw wensen, bedrijfsomvang en dienstverlening:

Referral partnership

Als referral partner adviseer jij klanten over Deggler en de software. Wij ondersteunen jou in het verkoopproces met de benodigde informatie en documentatie. De klant sluit uiteindelijk een contract met Deggler tegen het standaardtarief en jij ontvangt daarvoor commissie.

Reseller partnership

Als reseller partner is Deggler integraal onderdeel van jouw dienstverlening. Je koopt met voordeel centraal abonnementen in, die je verdeelt onder jouw klanten tegen tarieven die je zelf bepaalt. Met de partner user interface beheer je gemakkelijk en snel al jouw accounts en krijgt je nauwkeurig inzicht in het verbruik. Het reseller partnership kent twee niveaus, beide met een interessant geprijsde partnerlicentie en aangepaste tarieftabel voor jouw klantabonnementen.

Waarom partnerships met Ambassador online programma?

Als partner van Deggler biedt het jouw bedrijf de kennis en de beschikbare doelgroepvoor je bedrijf. In een win-win situatie.Het Deggler partnerprogramma biedt een snelle en gemakkelijke samenwerking die je meer business en omzet oplevert.

Je krijgt alle kennis die je als partner nodig hebt, incl. een vast aanspreekpunt in de vorm van een partner succes manger.

Met Deggler Ambassador programma ontdekken jouw klanten nieuwe kansen , bied je nog meer toegevoegde waarde en inzicht in het rendement van jouw marketing inspanningen en besparen zij kostbare tijd in hun lead proces.

Voor meer informatie

Translate »
%d bloggers liken dit: