Recruiter Marketing Trainingen

  • Recruiter: Groeien in Corona Tijd Webinar.
    Online training: Groeien in corona tijd. Door het anders aan te pakken kan je snel en effectief groeien. We hebben daar een programma voor en dat nu omgezet naar een webinar. Dat betekend dat je het online kan volgen en we starten regelmatig. Het is een 4 wekelijks traject.
  • Het is voor het eerst dat we dit online doen en we hebben je referentie en terugkoppeling nodig, dus graag feedback. Info.

    Nu tijdelijk voor-inschrijving van 1997,- nu voor €497,-
    * met Deggler niet tevreden binnen 14 dagen geld terug garantie.

Wat gaan we doen?

Training on the job.
Door elke morgen een korte training te krijgen bij de start van de dag kan je de neiuwe of verbeterde methode de hele dag toepassen en resultaten verbeteren. Het is motiverend te zien hoe een kleine verandering de factor fun is je werk kunnen vergroten.
We gaan met jou als deelnemer 7 dagen per week 4 weken lang werken aan betere resultaten op marketing en verkoop. Dat doen we met de Content Dripping Methode.
Door de materie dagelijks aan te bieden en mee te nemen in je werkzaamheden krijg je een versneld resultaat.
Duidelijk en effectief.
Week 1 worden inleidende stappen gemaakt met elementen die door de opvolgende 3 weken worden gebruikt. Door de stappen die we nemen gaan we werken aan de opbouw.
Het doel is verbetering van resultaten en meer plezier in het werk.
De eerste grens ligt op een verbetering van 10% maar er zijn er die veel meer halen (30-40%). Succes motiveert.

Door de opbouw mag je de eerste resultaten al na de eerste week verwachten, maar het advies is verstandig om het traject te blijven volgen voor het lange termijn fundament.
Als je een dag mist krijg je wel de informatie en schema’s maar je mist de bijdragen en opmerkingen van de ander deelnemers. Op het forum.*

Via de q&a in het forum kan je snel weer bijkomen en je kan via de mail alles vragen. Het forum blijft beschikbaar voor de deelnemers. Voor meer informatie: Recruiter: Groeien in Corona Tijd
*Elke deelnemer wordt automatisch gratis lid van de Deggler Recruiter Foundation.

Recruiting is ambachtelijk mensenwerk en samen werken we aan het resultaat.

Translate »
%d bloggers liken dit: