Recruiter Marketing Trainingen

Training & Counseling

  • Recruiter: Groeien in Corona Tijd Webinar.
    Online training: Groeien in corona tijd. Door het anders aan te pakken kan je snel en effectief groeien. We hebben daar een programma voor en dat nu omgezet naar een webinar. Dat betekend dat je het online kan volgen en we starten regelmatig. Het is een 4 wekelijks traject.
  • Het is voor het eerst dat we dit online doen en we hebben je referentie en terugkoppeling nodig, dus graag feedback.

    Nu tijdelijk voor-inschrijving van 1997,- nu voor €497,-
    * met Deggler niet tevreden binnen 14 dagen geld terug garantie.

Wat gaan we doen?
We gaan met de deelnemers 1 maal per week 4 weken lang werken aan betere resultaten op marketing en verkoop. Door de stappen die we nemen gaan we werken aan de opbouw. Het doel is verbetering van resultaten en meer plezier in het werk. De eerste grens ligt op een verbetering van 10% maar er zijn er die veel meer halen (30-40%).

Door de opbouw krijg je de eerste resultaten al na de eerste week, maar het advies is om het traject te blijven volgen voor het lange termijn fundament. Als je een week mist krijg je wel de aantekeningen en schema’s maar je mist de bijdragen en opmerkingen van de ander deelnemers.

Via de q&a in het forum kan je snel weer bijkomen en je kan via de mail alles vragen. Het forum blijft beschikbaar voor de deelnemers.
*Elke deelnemer wordt gratis lid van de recruiter koffiehoek.

Recruiting is mensenwerk en samen werken we aan resultaat.

%d bloggers liken dit: