Software Inzet en training :

We hebben met partners speciale recruiter software ontwikkeld. En dat is ook handig voor jou.
Jobmatchfactory
Je kan je nu C voor een korte presentatie voor wat het voor jullie kan betekenen.
We hebben het over sneller matchen, 2 seconden, op meer criteria, en goedkoper.

Dit is nieuw! Reverse matching. 

Matching is iets wat je al van ons kent. Nu andersom.
Wij hebben voor de liefhebbers een nieuwe oplossing gebouwd. Naast ons matching systeem hebben wij ook de vragen gekregen het juist andersom te doen.

Dus het inbrengen van cv’s en die in combinatie te brengen met vacatures dus het startpunt zit bij de kandidaat met zijn cv dat is even een andere aansturing. Heel handig voor sommige doelgroepen.

Dat leek ons een goed idee, dus we zijn er direct mee aan de slag gegaan. En het is gelukt, Dus als jullie al een werken bij pagina hebben of op een andere manier contact leggen met de kandidaten dan kunnen we dat daar naadloos in brengen.
Dus bij alle bestaande systemen.

Dus dat betekent als je een reactie krijgt met een cv, die laad je in en je kan direct te kijken of er een match is en dat gaat automatisch terug naar het ATS systeem voor de opvolging. Dat doe je in 2 seconden.

Het mooie is dat dat we dan direct 1 tot 4 vacatures hebben gekoppeld aan de mogelijkheden die de kandidaat biedt. Wij denken dat we hier een hele slimme en eenvoudige toepassing hebben die de oplossing kan zijn in plaats van het eindeloos knippen en in plakken, editen en andere handelingen.

Het zou mooi zijn als wij samen met jullie dit al snel in kunnen zetten omdat we daarmee heel veel mensen kunnen helpen

Nu even terug naar het wat en hoe.
Dat zou betekenen dat we op dit moment voor de eerste inschrijvers deze oplossing kunnen implementeren. En dat in het eigen systeem snel en eenvoudig beschikbaar is. Met een dag of 7 moet het erin staan. Dat is een kwestie van plannen met de supportafdeling.
Het is allemaal getest dus daar hoef je je druk over te maken en ja ik ben er heel blij mee ik hoop dat jullie dat ook zijn.

E.

Deggler
Translate »
%d bloggers liken dit: